О нама

o skoli

Школска акта

akta

Контактирајте нас

kontakt

Телефон: 023 3846 604

Email: osbokazarkozrenjanin@gmail.com 

Види више>>

По њему носимо име

zarko

О школи

Школа некад

skola1Српска вероисповесна школа у Боки први пут се помиње 1772. године. ОШ „Жарко Зрењанин“ Бока основана је 1. октобра 1944. године. Основао ју је тадашњи Народни одбор Бока.У послератном периоду 1964. године између две постојеће школске зграде дограђене су четри нове учионице. Тада је школа добила данашњи изглед.

Школа данас

Школски комплекс сачињавају: школска зграда у којој се изводи настава за ученике од 1. до 8. разреда и просторија дечијег вртића „Полетарац“ у коме се изводи васпитно-образовни процес за предшколски узраст. Школа поседује 5 учионица, библиотеку, кабинет за информатику, кухињу, трпезарију, санитарни чвор, зборницу, канцеларију за директора, секретара школе и обрачунско-финансијског радника и малу радионицу за домара. Школско двориште се састоји од терена за спортске активности (фудбал, кошарку и одбојку), летње учионице и зелене површине (ружичњак, дрворед) коју уређују и за коју брину деца и наставници. Испред школске зграде налазе се парк и игралиште за децу (клацкалице, љуљашке и тобоган). Школа у Боки има 9 одељења и ради у 2 смене. Укупно у школи има 100 ученика. У школи има 30 запослених. skola2

Резултати рада и успешности ученика и наставника су запажени у локалној средини и шире. Сваке године, на регуларним општинским такмичењима, наши ученици постижу запажене резултате освајајући прва места. Већина ученика веома успешно полаже малу матуру и успева да настави школовање у изабраним средњим школама. Добра нам је сарадња са локалном самоуправом. Школска зграда је стара а највећи недостатак школе је што нема салу за физичко образовање.

 

Активни корисници

Имамо 2 гостију на мрежи

Контакт

Адреса: Маршала Тита 33

23 252 Бока

Телефон: 023 3846 604

Факс: 0233846 604

E-mail: 

osbokazarkozrenjanin@gmail.com 

Анкета

Да ли вам се свиђа наш сајт?