banner1

О нама

o skoli

Школска акта

akta

Контактирајте нас

kontakt

Телефон: 023 846 604

Email: osbokazarkozrenjanin@gmail.com 

Види више>>

По њему носимо име

zarko

Дечја недеља

У понедељак, 01.10.2018. године ученици 7. и 8. разреда, чланови Ученичког парламента у сарадњи са наставницом музичке културе Маринелом Бесу припремили су пригодан програм за отварање Дечје недеље. Упознали су све ученике са циљевима и задацима парламента као и његовим представницима, важности саме Дечје недеље, значају овогодишње теме која гласи: ,,МОЈЕ ЈЕ ПРАВО ДА ЖИВИМ СРЕЋНО И ЗДРАВО“ и правима детета. Поред ученика виших разреда представили су нам се кроз стихове и ученици од 1. до 4. разреда.
02.10.2018. године у школској трпезарији организована је активност за све ученике под називом „Покажи шта знаш“. Ученици од првог до осмог разреда представили су се кроз песму, игру, рецитацију, спорт.
Ученици виших разреда певали су наше познате песме „Само да рата не буде“, „И овај сан и овај дан“ уз пратњу гитаре а активност завршили смо песмом „Сањајмо, сањајмо“.
У среду, 03.10.2018. године организован је Спортски дан за све ученике. Ученици виших разреда такмичили су се у дисциплинама убацивање тројки и малом фудбалу а ученици нижих разреда су спортске вештине показали на полигону.
Игре су протекле у здравом спортском духу и позитивној такмичарској атмосфери.
Четвртог дана Дечије недеље организована је креативна активност за ученике од 1. до 8. разреда. Ученици од 5. до 8. разреда су уз помоћ и сарадњу одељењских старешина цртали и писали поруке на тему овогодишње дечије недеље „Моје је право да живим срећно и здраво“.
Ученици од 1. до 4. разреда су у школском дворишту са својим учитељицама од природних материјала правили породицу (родитеље и децу).
Последњег радног дана Дечје недеље прославили смо Дан школе. Организован је свечани пријем првака у Дечији савез. Месна заједница Бока уручила је ђацима првацима поклоне а чланице актива жена „Бокински бисери“ за овај дан обезбедиле су слатке посластице за све ученике наше школе.
Ученици и наставници су уприличили приредбу са пригодним програмом. Било је рецитовања, певања, играња. Наставник ликовне културе је у школском холу направио изложбу дечијих радова. Школски хор је још једном показао на који начин може да представља нашу школу, тако да је почетни и завршни део припао управо хору. Све је протекло у свечаној атмосфери и на задовољство свих учесника.
Извештај саставили
наставник разредне наставе А.Цеснак,
наставник српског језика В.Јерковић
и педагог Б.Петровић

Активни корисници

Имамо 6 гостију на мрежи

Контакт

Адреса: Маршала Тита 33

23 252 Бока

Телефон: 023 846 604

Факс: 023 846 604

E-mail: 

osbokazarkozrenjanin@gmail.com 

Анкета

Да ли вам се свиђа наш сајт?