banner1

О нама

o skoli

Школска акта

akta

Контактирајте нас

kontakt

Телефон: 023 3846 604

Email: osbokazarkozrenjanin@gmail.com 

Види више>>

По њему носимо име

zarko

Спортски дан

Дана, 22.05.2021. године у нашој школи одржан је спортски дан за све ученике под вођством наставника физичког и здравственог васпитања Ђ.Милићевића. Ова активност предвиђена је развојним планом школе и реализована је у сарадњи са наставницима разредне наставе и одељењским старешинама. Ове школске године због пандемије нисмо били у могућности да укључимо родитеље у извођењу поменуте активности.
Ученици од 1. до 8.разреда радили су вежбе загревања, а затим вежбе обликовања. Наставник физичког и здравственог васпитања и ученица 6.разреда Тијана Мештровић демонстрирали су сваку вежбу уз објашњење и пратили извођење.
Након успешно завршених вежби уследило је тражење чоколада које наставник Ђ. Милићевић распоредио по школском дворишту. Најбржи и најсналажљивији ученици, углавном нижих разреда дошли су до своје слатке награде које су поделили са својим другарима.
Ученици су показали добар ниво знања и умења у извођењу вежби. Акценат је стављен на сарадњи и дружењу ученика као и промовисању колико су вежбе тела неопходне за здрав начин живота. Све је протекло у најбољем реду, лепом расположењу и спортском духу.
Извештај саставио наставник
Ђорђије Милићевић

Активни корисници

Имамо 2 гостију на мрежи

Контакт

Адреса: Маршала Тита 33

23 252 Бока

Телефон: 023 3846 604

Факс: 0233846 604

E-mail: 

osbokazarkozrenjanin@gmail.com 

Анкета

Да ли вам се свиђа наш сајт?