banner1

О нама

o skoli

Школска акта

akta

Контактирајте нас

kontakt

Телефон: 023 3846 604

Email: osbokazarkozrenjanin@gmail.com 

Види више>>

По њему носимо име

zarko

Свети Сава

Дана, 27.01.2021. године у нашој школи и поред пандемије одржана је прослава школске славе. Богослужење нашег вероучитеља С.Васића одржано је уз присуство кумова, ученика 4. разреда и наставнице разредне наставе Биљане Радовановић. Гости су били ученици 3. разреда и учитељица Ангела Цеснак.
Након традиционалног ломљења колача, кумство су преузели ученици 3. разреда.
Одељењске старешине у оквиру својих одељења химном, стиховима, причом, филмом истакли су значај Светог Саве. Ученицима од 1. до 8. разреда обратила се директорица школе, честитавши школску славу. Ученице ђачког парламента у сарадњи са наставницом српског језика упознале су ученике о делу Светог Саве.
У школском холу наставник ликовне културе О.Марјановић и ученици виших разреда поставили су изложбу радова на тему Свети Сава. Библиотекар Ж.Кипровски Милошевић је изложио неколико паноа о животу и раду Светога Саве.
Након програма од једног школског часа уследило је слатко послужење за ученике и закуска за колектив школе. Школску славу су нам својим присуством увеличали и представницима МЗ Бока.
Све је протекло у свечаној и веселој атмосфери на задовољство свих присутних.
Реализатори програма: директор школе К.Мали, библиотекар Ж.Кипровски Милошевић, наставник српског језика А.М.Андријашевић, наставник ликовне културе О.Марјановић, наставници разредне наставе З.Буква, Д.Кустурић, А.Цеснак, Б.Радовановић и М.Живић,одељењске старешине М.Вукоје Мандић, Ђ. Милићевић, М.Бесу и Д.Лечић.
Извештај саставио
наставник разредне наставе А.Цеснак
и педагог Б.Петровић

Активни корисници

Имамо 2 гостију на мрежи

Контакт

Адреса: Маршала Тита 33

23 252 Бока

Телефон: 023 3846 604

Факс: 0233846 604

E-mail: 

osbokazarkozrenjanin@gmail.com 

Анкета

Да ли вам се свиђа наш сајт?