banner1

О нама

o skoli

Школска акта

akta

Контактирајте нас

kontakt

Телефон: 023 846 604

Email: osbokazarkozrenjanin@gmail.com 

Види више>>

По њему носимо име

zarko

Дан здравља

Дана, 01.06.2019.г. у нашој школи обележен је Дан здравља кроз презентацију и квиз за ученике од 1. до 7. разреда. Организатори ове активности били су наставник биологије И.Тришић и наставници разредне наставе.
Најпре је уследила презентација на тему „Здравље“ а затим квиз. Када живимо у времену где деца више времена проведу за рачунаром хранећи се разним грицкалицама, и тзв. ,,брзом храном'', важно je искористити сваки тренутак да се укаже на значај здравог живота и здраве исхране.
Правила квиза су била јасно установљена, тако да је реализација истог текла без потешкоћа. Квиз је водила наставница биологије. У жирију су били А.Цеснак наставник разредне наставе, Б.Радовановић наставник разредне наставе и М.Вукоје Мандић наставник математике. Екипе су чинили ученици и нижих и виших разреда.    
Можемо да закључимо, да је активност била веома интересантна за ученике, да су били активни сви и да је потребно више оваквих дешавања. Поред тога на овај начин проширује се ниво знања ученика, развија се такмичарски дух као и тимски односи међу децом.
Извештај саставио
наставник биологије
И.Тришић

Активни корисници

Имамо 7 гостију на мрежи

Контакт

Адреса: Маршала Тита 33

23 252 Бока

Телефон: 023 846 604

Факс: 023 846 604

E-mail: 

osbokazarkozrenjanin@gmail.com 

Анкета

Да ли вам се свиђа наш сајт?